vineri, 14 martie 2008

Aruncam bani pe fereastra, datorita primarului Johannis

12000 DE EURO DIN BANI SIBIENILOR. ASTA E PRETUL PLATIT DE SIBIENI PENTRU FIECARE FAPTA KLAUS JOHANNIS

Articol din Sibianul

Johannis e imaginea BMW

Deşi primarul Klaus Johannis declarase că, după încheierea Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 va returna BMW-ul său celor de la Automobile Bavaria, acum s-a răzgândit. Îndrăgostit de superbul BMW Seria 7, Johannis nu s-a putut despărţi nici în ruptul capului de maşina de care s-a folosit tot anul trecut şi a prelungit contractul cu Automobile Bavaria.

Primarul Sibiului se plimbă în BMW deşi Primăria a închiriat, în 2004, un Audi A6, contra sumei de 6.000 de euro, destinat exclusiv edilului şef. Contractul este încheiat pe o perioadă de 5 ani, iar administraţia locală plăteşte în continuare sumele convenite. Surse din Primărie au declarat, pentru www.sibianulonline.ro, că Audiul stă degeaba într-un garaj al Primăriei, până când Klaus Johannis se va întoarce la volanul său - pentru că e greu de crezut că în biroul din Piaţa Mare se va instala altcineva după alegerile din iunie. Practic, Primăria va plăti 12.000 de euro pentru cei doi ani în care maşina stă în garaj, iar Johannis, în BMW.

De când conduce BMW, Johannis nici nu mai are nevoie de şofer. "Am făcut o analiză şi am ajuns la concluzia că a fost o colaborare profitabilă şi pentru Automobile Bavaria şi pentru Primăria Municipiului Sibiu. Astfel am hotărât să încheiem un contract adiţional la cel vechi, pe încă un an, cu aceleaşi condiţii. Primăria Sibiu nu va plăti decât benzina. Întotdeauna mi-au plăcut BMW-urile", spune Klaus Johannis.

Tot conform primarului, beneficiile vor fi şi în continuare de ambele părţi, BMW urmând să câştige în imagine pentru că maşina este condusă de Klaus Johannis, iar primarul câştigă în confort, pentru că rămâne cu limuzina de lux pentru cel puţin încă un an.

Un comentariu:

Anonim spunea...

evident, trebuie schimbat primarul.