joi, 13 martie 2008

In an electoral, Johannis face canalizare

Papagalii din media locala, de gen Oana Timar & Sergiu Oltean, impreuna cu multi altii, i-au adus aminte ca este an electoral si ca, are nevie pe langa imagine si de voturi, iar presari locali au nevoie de tine ca sa ramai. Afacerile trebuie protejate si continuate. Ticalosi ordinare, marca unica de Sibiu.

Articolul scris de o "jurnalista" Oana Timar din ziarul Tribuna

Canalizare în Guşteriţa


*Una din cele mai importante lucrări pentru oraş va fi demarată marţea viitoare: canalizarea cartierului Guşteriţa. * Tot anul acesta, cartierul Turnişor va fi în întregime canalizat, urmând să se efectueze şi alte lucrări necesare funcţionării unitare a întregului sistem de canalizare al oraşului.

Oana TIMAR
oanatimar@tribuna. ro

?Proiectul este un important pas realizat de către municipalitate pentru locuitorii Guşteriţei, proiectul fiind demarat de municipalitate încă din 2002. Este o investiţie mare şi în acelaşi timp necesară care sper că va fi finalizată în cel mai scurt timp. După finalizarea acestor lucrări, municipalitatea va începe o serie de investiţii care se referă la străzile din acest cartier?, a declarat ieri primarul Klaus Johannis în conferinţa de presă.
Lucrările la canalizare vor începe oficial marţi, 18 martie, pe strada Podului, urmând ca mai multe informaţii referitoare la proiect să fie oferite atunci.
Alături de Guşteriţa, şi cartierul Turnişorul a intrat în graficul lucrărilor de canalizare. ?Lucrările durează doi ani şi cuprind cartierele Guşteriţa şi Turnişor, dar şi câteva tronsoane de canaliazare care fac sistemul să funcţioneaze ca un întreg, de exemplu refacerea canalului colector de pe strada Urlea?, a spus primarul.
Edilul-şef susţine că a discutat cu conducerea firmei executante şi că abia în mai efectivul echipelor de lucru va fi maxim şi va putea desfăşura lucrări în trei puncte. ?Deocamdată, ei pot pot trata doar două puncte de lucru: Guşteriţa şi strada Urlea?, a explicat Johannis.
Contractul ?Extindere şi reabilitare a reţelei de canalizare, contorizare şi monitorizare a reţelei de distribuţie a apei? este finanţat prin fonduri ISPA şi va fi executat de SC Apă-Canal SA.

Niciun comentariu: