vineri, 22 februarie 2008

Distrugera a tot ce inseamna bine in Sibiu



"Managerul Keul şi primarul Johannis sînt acuzaţi că au distrus fotbalul din oraş. Decizia lui Werner Keul de a retrage echipa CF Sibiu din campionat a produs un uriaş şoc în capitala europeană.
Oamenii de fotbal au reacţionat, managerul Keul şi primarul Joahannis fiind acuzaţi că, în loc să ducă echipa în prima ligă, au distrus fotbalul. "Este inadmisibil! Şocant. Stau şi mă minunez cum municipalitatea a lăsat destinele echipei pe mîinile acestui Werner Keul, care nu reprezintă nimic pentru Sibiu! Au îngropat fotbalul. Şi-au bătut joc de tot", a declarat Viorel Hizo, fostul antrenor al formaţiei Inter Sibiu, acum la Ceahlăul. "O să facem malluri sau garaje pe locul stadionului pentru că sportul nu e interesant! De la cap se împute peştele. Johannis ştie bine că stadionul a ajuns sediu pentru firma lui Keul, iar terenul din spate, spaţiu de depozitare.
Johannis n-ar mai trebui să iasă în oraş. Şi cei de lîngă primar sînt vinovaţi, pentru c-au acceptat. Astea or fi interesele!", a continuat "Dulăul". Antrenorul i-a îndemnat pe sibieni să ia atitudine, amintind că, în afară de baschet, nici un sport n-a rezistat în oraş.
Stupoare şi tristeţe
Fostul arbitru Aron Huzu, o vreme preşedinte al clubului, apoi forţat să plece de Keul, a reacţionat la rîndul său cînd a aflat că gruparea CF Sibiu se desfiinţează. "E dureros şi ruşinos unde s-a ajuns. Cred că Johannis ar trebui să conştientizeze că şi sportul e important. Nu putem sta departe de acest fenomen. Avem nevoie de fotbal", a spus Huzu. "Dacă nu sînt oameni să înţeleagă fenomenul, nu poţi să faci nimic. Parcă mi-a murit un apropiat", a spus şi fostul jucător al lui Inter Sibiu, Florin Cotora.
Tîlvan atacă
În opinia lui Ovidiu Tîlvan, fost jucător la Sibiu şi Dinamo, vinovat pentru distrugerea fotbalului e Werner Keul, "un administrator de cont". "Nu ştiu cum s-a aşteptat cineva să aibă rezultate. El habar n-avea de fotbal. Nicăieri n-am văzut aşa ceva. Se purta cu toată lumea de parcă era clubul lui, cînd el, de fapt, învîrtea banii Primăriei!", a spus Tîlvan.
"Pată neagră"
Şi Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, a reacţionat. "Este o pată neagră pe obrazul oraşului. Nu se poate ca un oraş ca Sibiul să nu aibă o echipă care să-l reprezinte. Dacă un astfel de oraş nu poate să ţină o echipă, eu n-am ce să mai comentez!", a declarat Pustai. "Să sperăm că acum vor veni acei oameni de fotbal care vor să susţină fotbalul. Trebuie să facem ceva", l-a completat Adrian Văsîi, antrenorul Naţionalei Under 17."

Oare de vremuri de astea o sa avem parte si la Baia Mare??!!!Cum seamana toate, doar numele nu sint aceleasi!!!!!!!!!

Niciun comentariu: